vilmasmammasandra.blogg.se

Mamma till världens underbaraste lilla Vilma & fru till min älskade kenny.

Packa

Publicerad 2013-08-21 10:49:15 i Allmänt,

Har hållt på att packa lite här på morgonen,shit vad jag tycker det är svårt det här med att veta vad man ska ta med sig,med mat och kläder till Vilma,men men är ju bara en vecka vi ska vara borta :)
håller även på att tvätta massa kläder som ska med!
Sen ska vi fara in till stan och växla pengar,samt ett besök på bvc för Vilma som ska få sin 1års spruta,
så fullt upp idag, och imorgon ska det storstädas och sen ska vi fara med Rocky till svärfar =)
 
 

Grattis mammas flicka <3

Publicerad 2013-08-20 14:45:27 i Allmänt,

                                      Grattis på födelsedagen mamma och pappas älskade Vilma <3
 
 

 Det känns som att det var igår du var såhär liten
 
 
 
Vi älskar dig mest av allt <3 underbara unge!!
 

:)

Publicerad 2013-08-19 23:08:52 i Allmänt,

Idag har jcg och Vilma bara myst på här hemma,K har varit på kurs med jobbet hela dagen,men nu har han återgått till sin semester igen ;)
 
Sen på em kom Vilmas farfar och gratta gumman,:)
 
Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi far till turkiet :) fanken så skönt det ska bli,gruvar mig lite för flygresan,men det går nog bra med ungarna :)) på ons ska vi till bvc för ettårs sprutan å ska även in till stan och växla pengar :) å handla lite vätskeersättning :)
 
Lite blandade bilder från helgen :)
 
 
Vilma och hennes fina gudmor <3
Tack för att ni kom enda från Happis,och tusen tack för alla fina presenter som Vilma fick <3
 
 
 
I lördagskväll drog ja ut med brorsan å mina kusiner :)
 
 
 
En liters ölen tog slut ;)
 
Mammas älskade hjäärta <3
 
 
 
 
 

1 år

Publicerad 2013-08-16 11:38:31 i Allmänt,

Idag är det full rulle,det ska storstädas.bakas tårtor och bullar, vi ska ha Vilmas kalas imorgon ist för på tisdag då hon egentligen fyller år, tänk att ungen redan blir 1 år,vart fanken far tiden iväg? 
 
K håller på att laga lunch sen ska vi iväg till Boden en sväng och handla å se om vi hittar nån present till våran gumma,fast hur många ettåringar får en turkietresa i present? ;) <3
 
Älskar dig mest av allt ungen min,du är det bästa som hänt mig <3
 
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-08-13 19:22:22 i Allmänt,

Idah har vi inte gjort många knop,bara varit hemma och slappat,Kenny har bakat bröd :) vart supergott!!
Att jag längtar till nästa vecka då mitt älskade gym öppnar igen,tycker det är hel sjukt att dom har sommarstängt,att dom stänger och öppnar när skolorna gör de..men men hade iaf tänkt hinna med två gympass innan vi far till turkiet,tis hins det inte för då fyller ju älskade Vilma år :)) men ons tors :)) ska bli så skönt att komma igång med träningen,man känner ju att man lagt på sig lite nu under sommaren ;-/ men men nu ska det ändras!!
 
Nee hade som inte så mkt mer på hjärtat..
 
 

Höslaget

Publicerad 2013-08-12 14:44:56 i Allmänt,

Ja då var denna helg över, i lördags var det då höslaget i Avan,vi passa på att ha stor loppis här hemma,syster å Ellie kom också å hade sålde grejor,gick faktiskt JÄTTE bra över förväntan! Är supernöjd! fint väder fick vi också,sen på kvällen vart det middat hos syster och sedan utgång på byakrogen,hade skitskojj!! Vilma och Theo for till sin mormor och morfar å sov :) 
Nu har vi nyss ätit lunch ute i det härliga vädret,Vilma har badat i poolen,hon älskar vatten!:)
 
 
 
 
Bästa köpet på länge
 
 
 
 
 
 
 
 

Men oj!

Publicerad 2013-08-07 22:36:19 i Allmänt,

Var ju ett ganska bra tag sen jag kluddra några rader här =)
Vad har hänt sen sist?
Ja k har äntligen fått semester,6 veckor,han har 3,5 v kvar =)
Vi tänkte först hyra en husvagn i en vecka,fara på lite semester,men sen insåg vi att det skulle bli lika dyrt kanske dyrare än att ta och boka en resa,så den 23aug åker vi till Marmaris (Turkiet) med syrran,Micke,Liam ,Theo och mickes bror Danne :)ska bli spännande och lite nervöst att resa med ungarna,men det går nog säkert bra! 
Annars har det inte hänt allt för mkt,vi njuter bara av att vara lediga tillsammans!
 
Vilma kryper och ställer sig upp hela tiden,hon har även börjat gå med gå-vagnen :)våran älskade lilla tjej blir snart 1 år,vart tar tiden vägen? jag börjar jobba i okt,känns faktiskt bra,kmr ju till en ny arbetsplats och nya kollegor,känns skönt att komma in i rutiner igen,! Men tyvärr fick ju inte Vilma plats i dagiset i Avan,då sökte vi oss till bälinge,men där kom bara Theo in och inte Vilma ;( så gumman kmr börja i Antnäst,vilket ändå känns helt okej för oss,eftersom dagiset ligger bara typ 10 m från mitt jobb :) men vi står ju givetvis kvar i kön,både i Avan som första plats och sen bälinge andra.
Kmr nog inte vara minsta problem att skola in hon,eftersom att den ungen ¨är så snäll och inte alls mammig lr pappig :) hon sov hos syster en natt i helgen,var som ingenting när vi lämna hon eller hämta hem hon,heh :)
Det är nog värst för mig,känns så tidigt att hon redan börjar dagis,mammas älskade lilla flicka,men samtidigt vet jag ju att det kmr gå bra och det är ju ett måste :)
 
På lördag är det äntligen höslaget här i Avan,då ska vi ha loppis här hemma :) och senare på kvällen blir det puben i Avan :)
 
Nepp nu har jag skrivit nog ;) nu ska det tittas film :)
 
Ha de bra alla <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela