vilmasmammasandra.blogg.se

Mamma till världens underbaraste lilla Vilma & fru till min älskade kenny.

Fredag

Publicerad 2013-05-31 09:18:24 i Allmänt,

Shit vad veckorna går fort,redan fredag,men de är skönt,då är ju maken ledig, =) hoppas på lika bra väder i helgen,fast de kunde visst bli lite regn och någon åskknall lör,men det gör absolut ingeting,nu behöver det komma någon skur,men sen får det gärna bli varmt och skönt igen :)
Hämtade ju ut mitt paket igår, gillade faktiskt mina byxor,brukar inte gilla jeans men dom här var jätte sköna,är ju stretch,sedan beställde jag ju en vit blus,och ett svart tublinne,resten av kläderna ja beställde kmr nog sen,eftersom allt inte fanns inne,kommer som i omgångar :)
 
Vilma ligger med en vällingsflaska å Theo verkar också vela sova,han står här brevid mig och halvhänger på soffan,hade tänkt gå ut sen,..
Fy vad ångest jag har när jag varit så slapp med träningen nu i två veckor,har ju tagit några långa promenader men gymmet har jag ej besökt på 2 veckor, men man har ju ingen ork lr lust när det är såhär varmt :)) är ju fanken över 20 grader till 21-22 på kvällen :) jajja nog vettja de blir bra, :)
 
Nej nu ska jag skära upp lite vattenmelon och lite jordgubbar :)
 
 

Underbara dagar

Publicerad 2013-05-30 21:16:03 i Allmänt,

Gisses så varmt det har varit idag,lr hela veckan,och dom har lovat lika varmt imorgon,jag tycker det är så jädra härligt med värme =) vi hinner ju ha snö,kallt och mörkt resten av året,så bara passa på att njuta, blir så irriterad på dom som klagar på vädret hela tiden,antingen är det för varmt eller för kallt,aldrig är det bra !! Nä fy underbart med sommar!! Idag har jag och Vilma varit och handlat mat ,och for även på blomsterlandet och köpte lite blommor,som jag planterat ikväll,vart jätte fint :)  sen drog jag till syrran,där mamma var med Theo,jag har fått va ledig från att agera dagismamma idag ;) men imorgon kmr han hit igen,sista dagen,sedan går hans pappa på ledighet,kommer sakna lill trollet,men tur dom bara bor 3 km bort :)
 
Nyss slängt i mig en skål med jordgubbar,mums! :) snart blir det sängen,är så trötter efter allt slit med blommorna :)
Gonatt!
 

Tisdag

Publicerad 2013-05-28 10:24:45 i Allmänt,

Igår köpte vi dom första skorna till Vilma,så himla söta,vart ett par sneakers och ett par sandaler =) var även och storhandla,träningen vart d inget av,eftersom jag har så ont i halsen och tror en förkylning håller på att bryta ut,maken är sjuk,Vilma är snorig,perfekt,not!!
Jajja tänkte iaf bada ungarna idag,det är ju fint väder,får dom sitta där och plaska på :)
 
Vart sugen på att börja plantera,så fint med massa blommor,men ska inte göra det förrens gräset är klippt,kanske börjar med det ikväll? när Theo farit hem. också är det inte allt för varmt :) tror denna sommar kommer bli jätte varm och skön! Vi funderar på en sista minuten i slutet av aug-sep ...men vi får se..då kanske man är så jädra less värme,om sommaren här bli bra dvs..
 
Nepp nu ska jag fylla på kaffekoppen,vänta på att maken och Vilma ska vakna,dom la sig och Vila för en stund sen.Theo ska klättra ner för trappen till uteplatsen :)
 
 
 

Ny vecka

Publicerad 2013-05-27 17:01:51 i Allmänt,

Gjorde morgon redan halv 7 idag,steg upp väldigt utvilad, gick ju och la oss typ halv 9 igår =) Theo kom strax efter 7,nu är man tvåbarnsmamma om dagarna,när syster börjat jobba två veckor tidigare än hon trodde och Micke är inte pappa ledig förrens då, så självklart ställer man upp =) fast våran kära mor kom & var med han förra veckan tors-fre,tror hon skulle komma samma i veckan också :)
Så idag har vi varit ute några timmar,busat,ätit glass och kolla mussepiggs klubbhus =) imorgon tänkte jag att dom skulle få bada med varandra i bajlan,om det nu är fint väder..
 
Ska snart iväg och inhandla skor åt Vilma,samt handla lite :)
 
Nepp nu har jag kluddrat några rader här ..
 
 
 
 
 

Varmt

Publicerad 2013-05-26 18:59:24 i Allmänt,

Vilket fint väder vi har haft hela helgen,vi har varit ute mest,Vilma stortrivs ute,men vilka ungar gör inte de?=) det har blivit att grilla också,typ bara hela helgen,hehe.men det är ju så jädra gott!! Igår spelade vi kubb,grilla laxpaket och bjöd svärmor på middag,drack lite vin,spela yatzy med maken där på kvällskvisten,sedan drog han in till stan på crusingen,jag gick och duscha å satt mig och kolla film,men dröjde inte länge innan ögonlocken börja falla igen,var så trött då gick å la mig,vakna kl 7,30 imorse och börja storstäda,sen har vi bara suttit ute :)) kommit in för något tag sen,hunnit bada med Vilma,K är och köper lite gotta,imorgon börjar jag köra stenhårt igen,måste erkänna att jag fuskat lite för mkt,ska försöka att bara unna mig och äta de jag helt enkelt är sugen på 1 dag/vecka,ska på gymmet imorgon! Nepp nu ska jag snöra en trött unge i sängen :) dröjer nog inte allt för länge innan jag snör mig sj där :))
 
 
 

Fredag

Publicerad 2013-05-24 09:00:38 i Allmänt,

Ops är visst ett tag sedan jag klottra några rader här,kanske är dags då! Men det har ju varit så fint väder+ att jag nu blivit barnvakt åt Theo eftersom syrran börjat jobba två veckor tidigare än hon trodde,men igår kom mamma och var med han,samt idag,jag har fått så fruktansvärt ont i ryggen,igår for jag till och med in på vårdcentralen,eftersom det vart värre på vänstra sidan i skuldran/axeln det gjorde så ont när jag andades och mina armar/fingrar och händer domnade bort,bara stack i dom.då vart jag faktiskt orolig och rädd, aldrig hänt förr,ville iaf fara och kolla upp det!Och det kom från ryggen,samt att jag har för kort muskel i armen,så fick lite övningar ja skulle göra..så nog vettja de blir bra :))
 
Idag hade jag tänkt rensa/städa garderoben,beställde hem massa nytt igår,så nu måste det nya få plats =) hade även tänkt klippa affe,och hinna ut på en långpromenad :))
 
Jag har inte varit på gymmet alls i veckan,(dåligt samvete) men känns så trist att gymma när det är så fint väder,går hellre ut och går långa promenader,! men men måste väl ta mig i kragen och släpa mig dit iaf 2-3 dagar i veckan =)
 
Nepp nu ska jag börja frissa Affe :)
 
Trevlig helg till er :)
 
Blandat från veckan
 
 
 

Nr 2 :)

Publicerad 2013-05-21 09:40:16 i Allmänt,

Sitter här och försöker piggna till efter X antal kaffe koppar,är verkligen inte van att vakna så tidigt,det är ju nämligen så att syrran börjat jobba två veckor tidigare än hon trodde,så jag måste ha Theo nu under dagarna när hon jobbar,såklart jätte skojj att kussarna får vara med varandra,men inte är det alltid lätt heh,när man har två småbarn att ta hand om,tur att Theo iaf kan ta sig fram själv :) hee går nog bra dom här två veckorna! Nu börjar det lukta lite skuumt,undra vem utav dom som är skyldig? ;) gotta gooo.....
 
 

Sommar

Publicerad 2013-05-19 20:32:19 i Allmänt,

Vilken underbar helg det varit, och verkligen sommar värme ute,jag har lyckats bränna mig för första gången på typ flera år!I fredags gjorde vi inte allt för mkt,var hemma,mös på,i lördags grilla vi hamburgare,sen gick vi till syster & familj,drack lite vin och spela kubb,ungarna var så himla snälla,dom älskar verkligen att vara ute, Vilma satt på en filt i typ 2-3 timmar och bara lekte,Theo kröp/gick runt överallt,var väl hemma kring 23,idag bestämde vi oss för att fara till sandnäsudden och slappa,jag gick dit kenny å Vilma körde bil =) var väl där i 2 tim,sen kom vi hem och grilla även idag =) nu ligger vi båda på varsin del av soffan och kollar tv,Vilma har nyss somnat,tar på krafterna att vara ute :) funderar om jag skulle snöra ihop en äppelpaj..hmm..
 
Imorgon ska jag till sunderbyn och träffa läkaren,få se om mina ämnesomsättningsprover är bättre,jag tror tyvärr inte att dom blivit helt bra,men som sagt kan ta länge innan det blir en bra balans igen,men men otroligt hur mkt detta påverkat mig,inte alls kul ;-(
Sen ska jag även och handla med svärmor.
 
Karln har lovat mig massage sen,:) men först hopp i duschen!
 
Måste bara skicka en extra kram till min mamma,bättre och förstående människa får man leta efter,vad skulle man gjort utan dig? du betyder så himla mkt hoppas du verkligen vet det!Och självklart hela min familj också!
 
Puss och kram på er alla!
 
 
 
 
 
 
 

Dags för en uppdatering kanske

Publicerad 2013-05-14 13:44:43 i Allmänt,

Ops nu var det längesen jag skrev några rader,vad har hänt sen sist? I lördags hade vi ju kusinträffen,började med att jag och Kenny for till Töre,åt,basta och drack nått glas vin,gjorde oss klara och begav oss till Kalix till min moster,där vi skulle hämta upp Rebecka och Oskar,moster skulle även köra oss till Happis,vart bjudna på några drinkar där osv,sen rulla vi mot Happis, hämta upp Dan och Bea begav oss till Vicki, där även Verro var,trodde inte hon kunde komma först men hon hade fixat barnvakt,så det var jätte skojj :)) förfesten är fanken alltid bäst,hade det jätte skojj,var kul att träffa alla,är ju inte så ofta det händer,nå iaf drog vi ut på krogen sen,dansa,shotta,drinka och hade det allmänt skojj :) åkte raggarbil till grannlandet å gick ut på krogen där också :)

Var väl hemma i byn kring 4 på morgonen,dagen efter mådde man mindre bra,fy vad bakis jag har börjat bli varje gång jag dricker,tar två dagar innan man blir normal igen,är man för gammal lr vad fasiken är det? aldrig bruka ja bli bakis,men huvva vad hemskt det var i söndags,men men det var det värt!!
 
Har storstädat huset,sitter och väntar på att syrran ska komma förbi,imorgon blir det att fara och kolla Terry Evans,ska bli spännande!
 
Lite blandade bilder från helgen
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en grym kväll,love U all <3

Städdag

Publicerad 2013-05-09 10:23:01 i Allmänt,

Jag & Vilma gjorde morgon 8,30 :) att det är skönt när hon sover hela nätter,inte ofta man stiger upp och inte är utvilad,..sitter här med en kopp kaffe och hade tänkt börja städa så fort den är tom ;) min älskade man jobbar idag,så är han ledig fre ist, så blir lång helg för han :)) idag ska vi på middag hos syster med fam,och imorgon är vi bjudna till svärmor på middag,vilket lyxx! Nepp tror det får bli en påfyllning i koppen innan det är dags att greppa dammsugarn..
 
Bilder från igår
Tog ut lilla badbaljan så Vilma fick sitta på uteplatsen och plaska
 
Satt även på en mask igår, acnekiller
 
Mellis
 

Onsdag

Publicerad 2013-05-08 11:15:36 i Allmänt,

Gjorde morgon kl 9 :) steg upp och åt havregrynsgröten som vanligt ;) Vilma älskar den!! =) Idag blir det att försöka städa lite,gör ju fanken ingenting annat ;p men men =) måste försöka mig iväg på s-heden och köpa lite inför lördagen,strumpbyxor och göra ett besök på apoteket röda näsan ;) blir att dricka vin och nån öl ! Nä har inte så mkt mer att säga... :)
 
Acne killer masken som är jätte bra,men ont att ta bort den
 
Frulle
 
Var på gymmet igår,börja cykla,fick jätte ont i benen eftersom ja cyklat så mkt på sista tiden,nåja trampa på i 10 min,gick av,lyfte lite skrot,crossa 5 min och satt mig på cykeln igen 20 min,svetten forsa,fick ihop ett ganska bra pass iaf,45 min :)
 
 
 
Nu ska jag värma lite av den goda torskgrytan jag gjorde igår
 
 

Men

Publicerad 2013-05-07 10:16:05 i Allmänt,

Skrev ett långt inlägg men det bara försvann,less!!
Nåja..inatt har vi sovit 11 timmar,fanken vad skönt att Vilma också tycker om att få sovmorgon ;) hoppas det håller i sig ett tag!
 
Igår vart det cykel 60 min, idag hade jag tänkt mig cykel+armar :) efter gymmet vart det att hämta ut  mitt paket,sedan storhandla,Kenny hade gjort hemmagjorda hamburgare när jag kom hem,möms!
 
Nää nu ska kaffekoppen fyllas på!
 
 
 

Ops

Publicerad 2013-05-06 09:59:08 i Allmänt,

Var ett tag sen jag skrev här :) 
 
I lördags var vi hemma i byn,Kenny skulle hjälpa pappa med veden,vi vart även bjudna på plankstek,så gott! :) Igår var vi på 1 års kalas,lilla Theo fyllde år,tänk vad tiden går fort,snart börjar dom dagis och sen skola :)
Har tagit två välbehövda vilodagar från gymmet,haft sån träningsvärk i benen,men idag ska jag dit :) hårt hela veckan så kan man unna sig gott och väl till helgen när man ska iväg och parta!Hoppas mitt paket kommer idag med mina snygga skor och kennys två t-shirts som jag beställt från Zalando.se =) jag ser jätte mkt framemot att få fara ut till helgen,eftersom det inte händer allt för ofta nuförtiden, ;) och då uppskattar man det mer,ska bli så kul att få göra sig fin och klä upp sig,man känner sig lite som en sunkmamma ibland hehe :) Vilma kommer vara hos sin mormor och morfar,kommer nog gå jätte bra,och känner mig inte alls orolig att lämna hon,första gången jag kommer lämna hon i flera timmar :) men det går bra! :) det är jätte viktigt att bara få komma iväg vi,barnfria,man behöver det ibland :) nä det blir säkert jätte kul!!
 
Idag ska jag måla ett bord som jag fick av Carola igår,ett sånt som jag ville ha,så nu ska det målas vitt :)
 
Lite bilder från helgen..
 
I fredags var jag barnvakt åt Theo,se så duktig ja är
 
 
Kalasfin
 
Mina älsklingar,är världens lyckligaste som har en sån underbar dotter och man,ni är bäst!
 
Födelsedagsbarnet
 
 
 

Klottra

Publicerad 2013-05-03 09:39:17 i Allmänt,

Ja kanske man skulle klottra några rader här :) imorse ställde jag mig på vågen och den visa det resultat jag ville se :) alltså de resultatet för i veckan har jag redan nått,och det är ju bara fredag,så kanske går ner lite till ;) men har som sagt många kg kvar till jag kan känna mig nöjd,men jag är på god väg :)) träningen går jätte bra,och jag längtar dit varje dag,får ångest när jag ej tränar åtminstone 4-5 gånger i veckan!! :) är väl bra det :)och det är gymmet,men man vill ju helst röra på sig varje dag!Mår som bäst då!!
 
Just nu är jag barnvakt åt älskade Theo :)
 
IMorgon åker vi hem till byn & Kenny och Micke ska hjälpa pappa med veden :)) sen blir det Theos 1 år kalas på söndag :))
 
Blir nog en bra helg :))
 
Lite blandade bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela