vilmasmammasandra.blogg.se

Mamma till världens underbaraste lilla Vilma & fru till min älskade kenny.

Måla

Publicerad 2013-04-30 18:00:18 i Allmänt,

Shit vad jag målat idag,från det jag vakna till K kom hem 16.00 tur Vilma är så snäll som låtit mamma måla :) jag har målat dörröppningarna till köket och vardagrummet,nu har ja bara 3 kvar+dörrarna till uteplatsen ;P hann även med att måla två hyllor på toa+fönstret,vart grymt snyggt,men måste nog måla ett till varv imorgon,! K ligger och jäser i badet,har sj duschat nyss,provat en ny mask till fejjan,acnekiller,måste säga att den var bra,men gjorde ont att dra bort den,så fort k är klar ska vi fara iväg mot stan :) kolla majbrasan !
 
Trodde jag skulle hinna mig på gymmet idag,men dom stängde 15,och sen stängt imorgon!Lesss! Nåja får väl passa på att måla och göra nytta hemma :))
 
Dagens lunch,förbaskat gott
 
 

 
 
 

Måndag

Publicerad 2013-04-29 12:47:01 i Allmänt,

Ja då var det måndag igen :) men på onsdag är det ju röd dag så då är älskade K ledig :)) vi ska åka iväg och se majbrasan någon annanstans eftersom det inte är allt för mkt att se här i Avan !
Klickat hem ett par grymt snygga skor+2 t-shirts åt kenny,från zolando.se.,aldrig beställt skot från internet,så hoppas dom passar =)
 
Måste även iväg och inhandla en present åt Theo som redan blir 1 år :) tiden går grymt fort,såg att det kommit fram en till tand för Vilma :)
 
Ska försöka hinna på gymmet idag,har en del att göra,K skulle och köpa vitfärg till mig,för imorgon ska det målas!! ;)
 
Måste bara få säga en sak,är grymt stolt över min älskade make,som gått ner jätte mkt i vikt bara på 1 vecka! Han har verkligen skött sig så bra med träning och mat! <3 man ser redan att kläderna sitter helt slappt på han!
 
Mamma&pappas älskade unge,vi älskar dig mest av allt<3
 
 
Maken baka bröd igår,yummy,fast smaka bara,har fryst in resten,börjar ju dieta idag :)
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Publicerad 2013-04-28 18:47:55 i Allmänt,

Swich så är helgen över,den går lika fort varje gång :) I fredags var jag och Vilma bara hemma,lr vi var en sväng till Boden och handla lite,Kenny var ju ut och åt & bowla med jobbet :)
I lördags bestämde vi oss för att fara till byn och gratta mamma i efterskott, stanna i Råne för det var en viss K som ville ha lite bakis mat,haha,stackarn var så jädra bakis,längesen jag sett han sådär seg, jag åt en pommesrulle och k en pizza med fläskfile osv,yummyy vad gott det var,jag hade ju som sagt min cheatday igår,den dan jag inte tänker lika mkt på vad jag stoppar i mig :)
 fick jätte god mat i byn,laxpaket och rulltårta till efterrätt,mammas rulltårta slår allt!så jädra god!  Träffa även moster å lite andra nära & kära :)
vi var hemma kring 22 och då gick vi och la oss direkt!! :)
 
Imorse drog jag på gymmet medans Vilma och Kenny for och handla och sen till hans jobb och hämta nå grejer,hann med att cykla 60 min sedan körde jag armar :)  kom hem rensa i hundgården osv,gjorde kycklingtaccos och la oss och vila 1 timme :) nu sitter jag här med färg i håret,älsklingen håller på att baka bröd med nötter och grejjer i :) Vilma brummar runt med sin gåstol :)
 
Nepp dags att hoppa i duschen!
 
Lite bilder från helgen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 

Fredag

Publicerad 2013-04-26 10:02:03 i Allmänt,

Undra vad jag och älskade gumman min skulle hitta på för skojj idag?! k blir ju borta helga dagen /kvällen han ska ut och äta+bowla med sitt jobb,så det blir säkert kul =) tror det får bli fredagsmys framför någon film :)eller så far vi och hälsar på svärmor!
 
Hämta ju ut paket igår,i ett var det bla en klänning jag beställt,prova den och den är nästan lite förstor,trodde att den skulle vara förliten,men icke,är väl en gott tecken på att det börjar hända lite med kroppen? när man börjar minska i storlek :) 
 
Hehe sitter och små ler här för mig själv,Vilma far och jagar Rocky med gå-stolen heh..ser så roligt ut :)
 
Nu ska kaffekoppen fyllas!Slänger väl in ett inlägg senare ;)
 
Kunde tyvärr inte ladda upp någon bild :-/
 
 

Paket

Publicerad 2013-04-25 21:59:56 i Allmänt,

När K kom hem från jobbet drog jag direkt och hämta ut mina paket som kommit,var lite kläder och annat smått och gott ;) sen vart det ett besök på gymmet,cykla 35min på nivå 7-10 sen vart det lite övningar,fick veta att jag hade besök hemma,så vart inte så länge som jag velat :) men var ju fjärde passet denna vecka så :) det har bara varit roligt i veckan att träna,längta verkligen till gymmet varje dag!jag mår så fruktansvärt bra av det!
 
Nå sen när ja kom hem var Carola här och ville ha kaffe :) vart surr med henne osv!
 
Nu har jag nyss duschat och tryckt i mig surdegsbröd med tonfiskröra på,mums,nyttigt och väldigt gott!Lyxa till det med mjukt bröd,ätit slarvigt idag!
 
Nepp nu ska jag se kniven mot strupen sen är det hopp i säng!
 
Gunatt<3
 
 
 
 
 

Tjiing

Publicerad 2013-04-25 12:18:11 i Allmänt,

Torsdagen är här :) och snart helg,imorgon ska min kära man ut och äta med sitt jobb,så det blir fredagsmys med Vilma :) Hade tänkt fara hem till byn någon dag under helgen,fira mamma som fyller år idag,grattis till dig<3
Idag när k kommer hem ska det bytas nå filter och grejer på passaten,sen iväg och handla,hämta ut ett paket och träna,fjärde gympasset denna vecka,imorgon är det vilodag :)
 

Train hard or go home!

Publicerad 2013-04-24 15:23:49 i Allmänt,

Gjorde morgon redan 7,30 hövva vad tungt det kändes,van att få sova till ja minst 8,30-9  ;)) gick iaf upp och åt den vanliga morgongröten,sen ville gumman rääisa i bilstolen,men inte allt för länge,hon vart själv jätte trött, !!slog igång en tvättmaskin+diskmaskin sen gick vi båda och la oss,Vilma slockna direkt men jag har svårt att somna om när ja väl vaknat och stigit upp,så vart inte så mkt till att vila,Vilma sov väl i ca 40-60 min gjorde klart middagen å ks lunch imorgon,kryddig thaigryta :) möms! Efter det fick jag tvättat en till maskin,hatar att se massa skitkläder i tvättkorgen,det är ej ofta den är full!den ska vara tom!! ;) så nu är all tvätt tvättad! damsög och skura,skönt att ha gjort det till helgen :)
 
Nu väntar jag på att fina k ska komma hem så vi kan fara och träna :)
 
Vet ni,det är så kul att höra att man peppar andra med träning,jag blir så glad,jag är långt ifrån mitt mål,men som sagt man måste börja någonstans!
 
Nepp nu ska jag äta mellis innan gymmet!
 
Kärlek till er<3
 
 
 
 
Älskar när det bara sprutar svett
 
 

Energi

Publicerad 2013-04-23 12:39:33 i Allmänt,

Mums vad gott det var med lunch,värmde från igår,köttfärslimpa :)
Har ett sånt grymt sug till gymmet idag,känner bara att jag vill dit och svettas,så fort K kommer hem sticker jag dit!! :)
 
Nästa vecka kommer det bli en stor omställning i min kost!Jag sköter den redan bra,men kommer ändra den rejält!Vad det är håller jag för mig själv ;)
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-04-23 09:36:29 i Allmänt,

Gjorde morgon 8,30 :) ätit havregrynsgröt som vanligt :)hundarna är ute i hundgården & Vilma räääisar runt i gåstolen,jag satt mig just ner med nykokt kaffe! Grått och regnigt ute idag,så det blir mysdag inne!
 
Måste bara säga att gympasset igår gick jätte bra,börja med cross 8 min på nivå 9,sedan vart det armar+ben avsluta på cykel i 20 min,fick väl ihop 45 min iaf!Kenny & Vilma var med,och Vilma vart så himla trött och smågnällig,idag skulle K fara och träna direkt efter jobbet,så far jag när han kommer hem,funderar på att bara köra kondis idag!
 
Våran tjej<3
 
 

Helgen

Publicerad 2013-04-22 09:49:45 i Allmänt,

Ja då var helgen över,dom går så fort!I fredags for vi till Boden och köpte nya sommardäck till passaten,sen drog vi på gymmet :) efter det vart det bara slapp hemma :) Lördagen for vi och hämta den nya biilbarnsstolen från pappas jobb,gumman börjar bli stor,nu är vi inne i vecka 3 som hon sover i sin egen säng :) och det går jätte bra,oftas sover hon från ca 19,30-05 välling och sen 5-9 behöver inte lyfta upp hon nå,eller hålla i flaskan :) ger henne den och lägger mig sj sen :) mamma och pappas lilltjej <3 sen vänder hon på sig i sängen hela tiden,hon har börjat vela ligga på mage, men det tycker inte mamma om,känns som att hon inte får luft,nojjig som man är!
 
Igår höll Kenny på att städa upp ute,vart jätte fint! Sen va vi bortbjudna på mat och fika hos kära svärmor :)
 
Vilma hos sin farmor :)
 
Kenny gjorde underbart god middag i lördags
,fick även jätte fina tulpaner av min man,du är bäst!
 
 
 
 
 
Nyttigt och gott surdegsbröd  vi fick av svärmor :)
 
 

Fredag

Publicerad 2013-04-19 21:02:37 i Allmänt,

Idag har jag och Vilma varit på rant med svärmor,handlat och umgåtts,träffade även en fin vän jag inte sett på flera år,Ellie :) måste komma förbi på kaffe någon dag! :)
 
När maken kom hem från jobbet drog vi iväg till Boden och hämta däck till passaten,trodde inte vi skulle hinna gymma eftersom de stänger 19,30 på fredagar,men hann iaf träna i 40 min :) underbar känsla att få svettas! har varit grymt duktig med mat i veckan,inge onödigt socker eller kolhydrater! kanske unnar mig lite popcorn ikväll ;) 3 veckor till jag får unna mig med go mat och någon drink,jag å k ska till Haparanda och partaja med mina kusiner :) ska bli riktigt skojj,är ju inte så ofta man träffas,och roligare gäng att parta/umgås med får man ju leta efter :)
 
K är och nattar Vilma nu,måste då säga att hon har världens bästa pappa,man kan riktigt se det där starka bandet mellan dom, hon har börja bli riktigt pappig nu också :)  men det är bara kul,så fort pappa kommer hem så börjar hon grina och ska upp till han direkt,å så fort ja pratar med han och har på högtalaren så börjar hon grina å kommer till telen,sötgumman! Älskar er otroligt mkt<3
 
Nu ska jag koka mig en kopp the och mysa framför tvn!
 
 
 
 
 
 
 

Train hard or go home!

Publicerad 2013-04-18 19:07:24 i Allmänt,

For till gymmet direkt maken kom hem,överlät middagen till han :) idag gick det bra å träna,det vart att crossa 10min på nivå 8-10 sedan blev det 2maskiner för armar,och 2 för ben,armar är så jädra tråkigt att träna,likaså mage,ben och cardio är det bästa !!Avsluta med att cykla 6 km svetten forsa!men fy vad skönt,på nått konstigt sätt känner man sig nästan ren när man tränat,är som att allt de smutsiga och äckliga skalas av med svetten :) skön känlsa! Så fort jag kom hem drog min snygga man iväg på hockey,han hade fått biljetter från jobbet,så han gick med en arbetskompis som bor här i sandnäset :)) och han hade gjort så himla god middag,renskav och fullkornsris :) möms,satt fint efter träningen!! :)
 
Nu är man nyduschad och gumman ligger här brevid å smuttar på välling :) lr ja nu sover hon :) tror jag ska koka mig en kopp the och bara mysa!spöregnar ute,de är extra mysigt!
 
Lite bilder från dagen!
 
Middag
 
En svettig Sandra
 
Gjorde en nyttig hallonmuffins
 
Har även hunnit städa köket
 
Imorgon ska jag och Vilma fara och handla med svärmor :)
 
Ha en bra kväll!
 
 

Wiho!

Publicerad 2013-04-18 11:38:19 i Allmänt,

Idag fyller kära svärmor år,grattis till hon! :)
 
Direkt när Kenny kom hem från jobbet igår så började han laga hundgården som totalt rasat ihop av all snö,han lyckades laga den och den blev ännu bättre än vad den bruka va! Så idag har jag äntligen kunnat släppa ut hundarna,fy fanken vad skönt att ha dom ute under dagarna,dom har det så mkt bättre ute,i varsin varm och gossig kojja :)
 
Vägde mig idag och vågen visar -2 kg,jag hade ett mål att gå ner 1 kg denna vecka,redan nått det,stolt över mig själv,har ju hunnit med 1 gympass,1långpromenad på 5km och en kortare springtur i veckan,maten går faktiskt bra, jag har ju inte ätit mjukbröd på ja vet inte hur länge,kommer inte ens ihåg sist jag åt den,äter endas flatbröd om jag nu ska äta bröd, håller mig till min lowcarb pasta och någon potatis om jag vill,gör helt enkelt det jag känner för,inte vara allt för hård,behöver maten när jag tränar mkt,sedan ser jag till att det bara går 2-3timmar mellan måltiderna,äter ca 5-6 mål om dagen! I veckan har jag haft sån grym träninsvärk efter mitt benpass i måndags,pju säger jag bara,men det är bara ett kvitto på att man gjort något vettigt!! :)
 
Nepp nu lite lunch!
 
 

Huh!..

Publicerad 2013-04-15 14:50:49 i Allmänt,

Helgen har varit mysig,i lördags starta vi dagen med ett grymt gym -pass, är så kul nu när  kenny också börjat träna ,mer,å äta som jag,allt blir mkt lättare när man är två,spec när man lever ihop :) efter gymmet drog vi till min morfar och fika! När vi kom hem var det bara att bänka oss framför tvn och kolla matchen mellan luleå-saik ,gick ju inge vidare,då dom förlora :) Senare på kvällen kom Carola och hennes nya karl förbi,jag & Carola drack lite vin,senare drog vi hem till dom,Kenny stanna ju såklart hemma här med Vilma och Emil :) men fy vad dåligt jag mådde dan efter,bruar aldrig vara bakis,men usch! Kanske är för att jag inte dricker så ofta nuförtiden?! lr för det där jädra vinet :) Nä nu blir det nyktert i 1 månad tills vi ska ha kusinträff och utgång :)  Idag kommer jag börja köra stenhårt igen med träningen och maten,ätit massa skräp igår och det reagerar min mage på,den är väl så van att få bra och nyttig mat ,men igår slarva jag rejält,och det märks ;-/  Nej nu ska den andra tvättmaskinen för idag hängas,sen ska middagen förberedas,senare blir det gymmet,där blir det ben+cardio, så mkt ben idag ;)eftersom du får rejäla ben av crosstrainern!!
 
Lite bilder från helgen
 
 
 
Såklart en kall till hockyn
 
 
 
 
 
 

Vilma

Publicerad 2013-04-12 11:03:46 i Allmänt,

Ännu en bra natt har Vilma sovit i sin säng,oftas vill hon ha en flaska välling kring 4-5 på morgonen,men inte inatt,jag vakna själv kl 4 ,tyckte det var konstigt att hon ej vaknat,nädå hon sov så gott i sängen,så ungen har sovit från 21 igår till 8,30 idag,utan att vakna nått :) så vi vakna båda med massa energi,jag har nyss storstädat,känns så skönt innan helgen :) och igår kände Kenny att det var alldeles vasst uppe i munnen på Vilma,det har börjat komma en tand  :)) det är på tiden! :)
 
Nej nu ska jag fylla på kaffe koppen och pusta ut framför ett avsnitt av drop dead diva,grymt bra serie jag börjat följa,tacka vettja netflix!! :)
 
Lite bilder från igår :)
 
Ja å k var å turades om att träna igår :)
 
Våran älskade dotter <3
 
Min goda lunch igår
 
 
 

Underbart!!!

Publicerad 2013-04-11 10:17:17 i Allmänt,

Alltså Vilma somna igår 19,30 vakna kl 1 inatt gav hon en flaska och hon håller ju flaskan själv nu,så ja la mig i sängen igen och båda somna om till 8,15,fatta vad nöjd jag är att våran gumma kan sova en hel natt själv i sängen,andra natten,trodde hon skulle bråka nu när vi vänjer henne att sova i egen säng,men icke det,hon somnar själv,ger hon bara flaskan å ligger brevid så somnar hon :) lilla älskade gumman,så duktig!!Och måste erkänna att det är ganska skönt att sova i sängen och kunna röra på sig,tidigare fick man ju som vara försiktig när hon låg i våran säng ,trots att det är en 180 :) nä gisses så skönt! Halv nio i morse tog jag över hon för att jag ville ha morgon mys,finns inget bättre <3
 
 

Härligt

Publicerad 2013-04-10 19:52:06 i Allmänt,

Ikväll har jag varit ut och sprungit,gick faktiskt otroligt bra,mitt knä börja värka redan när jag lämna gården,men bet ihop och tog mig igenom hela sträckan,apsprang inte järnet,sen kom jag hem och gjorde magövningar,svetten forsa vill jag lova!Pjuu..Nu är älskade maken och nattar Vilma,han är bäst på det!!  :)) inge tjaffs hon somnar typ direkt :) tror hon blir extra mammig när jag nattar hon :) andra natten i egen säng :) gick superbra hon sov hela natten i sängen,lyfte över hon till oss krin 5-5,30 mamma & pappas älskade Vilma,snällare unge får man leta efter!! :)
 
Har förresten fått sålt mina båda byråer,en for igår och den andra hämtas på lördag,så skönt att bli av med det!!! :) nu ska det handlas nytt!:)
 
Nej nu myspys med maken <3
 
Godaste mellis
 
 
 
Middag
 
 
Svettig mamma Sandra
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-04-09 12:05:36 i Allmänt,

Ops var ett tag sen jag skrev några rader här :) kan bli så ibland! :)
 
Sitter och ser när Vilma far fram och tillbaka i gåstolen,låter som att hon har börjat säga hej,hon har även sagt både mamma  & pappa,hört det flera gånger,go ungen våran!
 
Idag ska jag på gymmet,var ett tag sen sist,man har bara velat vara ute ,man är ej så sugen på gymmet när det är strålande sol ute,men har inte struntat i träningen ,både tagit springtur och långa promenadet!Men ikväll hade jag tänkt köra typ 15 min cross och resten sryrka!! Eftersom jag även ska ut på en långprommis med hundarna ikväll :) Maten har jag skött faktiskt jätte bra,fuska lite i helgen åt lite fika,men annars går det jätte bra!Man ska nog inte vara allt för hård ,tex om vi skulle hälsa på någon och dom bjuder på fika de är en sak,men jag kmr inte köpa hem lr ställa mig att baka!! Det som är kul nu är att min älskade make också börjat äta mer som jag :) lättare att laga mat som båda äter ist för att behöva laga olika rätter :)) och han har redan tappat flera kg,duktiga du!!
 
Tror jag ska hänga upp nya gardiner idag,rensa ju i flera garderober i söndags och hitta ett par jätte fina,sånna som jag farit runt och letat men ej hittat,också har jag haft ett par i garderoben,nä rensa oftare!! :)
 
Nu ska jag försöka få lill damen här till att sova,då ska ja passa på att se nya seriern jag börjat kolla,drop dead diva!  Breaking bad såg jag klart igår,grymt bra serie,enda negativa skulle vara att det tar länge innan det börjar hända saker,lite små seg i början :)
 
Nepp nu få gumman att vila,jätte trött e hon :)
 
 
 
 
 

Mys

Publicerad 2013-04-06 08:57:19 i Allmänt,

Kenny for nyss iväg ut en sista sväng med skotern,sen ställer han in dom för i år!Ska fara mot byn sen och mysa på med familjen,=)Har inte så mkt på hjärtat idag..hörs senare :)
 
Våran älskling provar nyjackan hon fått av sin mormor :)

Sälja

Publicerad 2013-04-05 11:21:57 i Allmänt,

Åh vad kul med dom här köp och sälj sidorna på fb,jag har ju massa jag vill bli av med,två malmbyråer som bara står och tar plats i Vilmas rum,insåg ju att vi snart måste börja göra i ordning där,men vi tapetserade ju och böt golv i sommar när hon låg i min mage :) Sen vill jag bli av med tv bänken vill ha en lite högre och stabilare,å tvn upp på väggen,samt vardagrumsbordet som är så jäkla stort,sen vi köpte ny dubbel divan soffa så är det alldeles för stort och jobbigt :)
 
Hoppas vi blir av med de :)
 
Nu ska det käkas lunch sen dra sig mot syster å dom =)
 
 

Torsdag

Publicerad 2013-04-04 09:23:58 i Allmänt,

Imorgon kommer dom äntligen,fy fanken vad barslig man egentligen är,längtar massa efter mina föräldrar,ja å bror då ;) men man är ju van att alltid kunna ringa närsomhelst,nu har man pratat med dom typ 2 gånger på två veckor,men men det är ju så det kan vara :) ska bli skönt att få krama dom imorgon :))
 
Igår var jag ju som sagt och sprang med syster,och alltså mitt knä är långt ifrån bra,att använda crosstrainern på gymmet funkar bättre,man belastar ej på samma sätt.
 
Nu börja klä på Vilma ,vi ska iväg på öppna förskolan :)
 
Affe har en rolig stil
 
 

Mums

Publicerad 2013-04-03 16:06:01 i Allmänt,

Idag gjorde jag en sån god ja vad man nu ska kalla det :)
 
detta hade jag i,
 
Lättkvarg
blåbär
hallon
gojibär
kanel
riven coccos
 
Börja med att blanda kvargen med blåbär,ja tina mina blåbär så dom blev extra ja som mosade,hällde upp i ett coctailglas,in i frysen i ca 10-15 min,
 
under tiden kokade jag hallon och vatten så det vart som hallonsylt,utan socker såklart! sedan hällde jag över den varma sylten på kvargen,hade även i gojibär i kvargen,dom är ju lite söta i smaken.
Vart grymt gott!!
 
Dagens lunch vart köttfärssås med low carb pasta,& grönsaker
 
Ska iväg sen och hämta min present grån gymgrossisten :)
 
 
 

Glad

Publicerad 2013-04-03 11:57:20 i Allmänt,

Igår somna Vilma ca 21,30 & vakna 7,30 drack en flaska med välling & somna om till 9,30 jag är så bortskämd med sömn,hoppas det håller i sig :) steg upp och åt som vanlig standard frukosten här,havregrynsgröt,idag hade jag i gojibär,mums vad gott :) till det hade jag två flatbröd med kokt skina ägg och lite majonäs,mums!Vilma älskar också havregrynsgröt,i början när vi skulle börja ge hon gröt ,prova vi sån här pulver barngröt,fy vad hon tyckte den var äcklig,nä så det bästa är att koka egen gröt det tar ju bara typ 2 minuter!!!
 
 
Kenny kom hem på lunchen,vi satt och planera semester osv,i sommar hade vi tänkt vara ledig 8 veckor tillsammans,han tar sin vanliga semester,+ pappaledigt och sen medans han är de så tar jag ut min sparade semester,sedan blir det nog även nån dubbeldag,kan inte beskriva hur jädra skönt det känns att få 8 veckor ledigt tillsammans spec Vilmas första sommar <3 kommer bli perfekt!! Hade som sagt tänkt försöka börja jobba i november,även det känns helt ärligt kul,spännande med ny arbetsplats och nya kollegor :)  Skicka in ansökan om dagisplats här för någon dag sedan,här i AVan,hoppas att lillgumman får börja där :) jag hade även tänkt gå ner i % inte jobba 100% nåmer,vill inte jobba de nu när Vilma är så liten,ja menar hon ska inte bo på dagis!! Tiden med Vilma är viktigast,inte pengar! för vi klarar oss ändå :) hade tänkt mig 80% känns lagomt :)
 
På fredag kommer min familj & Vilmas mormor & morfar + morbror å hans tjej hem från Thailand,längtar massa  efter dom,& tror Vilmis mormor längtar väldigt mkt efter Vilma & Theo,hörde de ryktas ;))) så självklart åker vi på kallax som vanligt och möter upp dom :))
 
Oj vart ett långt inlägg,Nu ska det fixas lunch och sen fixas lite här hemma,hade tänkt fara ut och springa ikväll :)

Lill Vilma

Publicerad 2013-04-02 15:34:40 i Allmänt,

 
Min sötis sitter i sängen och äter majskrokar,medans mamma passar på att städa sovrummet :)
 
Idag åt jag ett grymt gott mellanmål
Lättkvarg
banan
mango
jordgubbar (såklart)
kanel
 
till det en lax smörgås :)

Svullo

Publicerad 2013-04-02 10:29:57 i Allmänt,

Nu är vardagen igång igen,fast jag & Vilma har ju det som alltid helg ;) men pappa k jobbar ju,har varit 4 mysiga dagar tillsammans bara vi 3 & hundarna :) nu ser vi framemot sommar och lång semester tillsammans!!
 
Idag börjar jag köra hårt med maten och träningen,kommer nog inte vara på gymmet allt för mkt denna vecka,utan det blir istället lång promenader,i helgen ramla jag fyra gånger och igår tog det värst,ramla med höften rakt ner i hård jäkla isen,sen gick ja några meter och ramla och slog i mitt onda knä som jag redan har problem med ;-/ så jädra typiskt!Så idag har jag alla slags färger på både höft och knä !!
 
Ska bli skönt att börja äta bra mat igen,frossat så mkt i helgen mest godis usch..man känner sig så jädra svullen,men det blir nog bra snart igen!!
 
Nepp nu ska jag bara vara idag inte göra allt för mkt,senare ska jag ut på en långpromenad med syster! =)
 
En bild på min stjärna som var och bada igår
 
 
 

Badhuset

Publicerad 2013-04-01 16:55:17 i Allmänt,

Imorse for vi iväg & bada med Vilma,första gången på ett badhus =) och hon älskade det,plaska som bara den i vattnet,hon är så duktig våran tjej<3 vi har varit ute hela påskhelgen,knappt varit inne nått,hon har bara följt med och varit så himla nöjd :) men Vilma är så lätt att ha med sig,hon är otroligt snäll :)nu sitter hon här och leker med sina gossedjur,jag hade tänkt börja städa,eftersom det inte blivit så mkt av de under helgen :) behövs verkligen! :)
 
Har även skickat in ansökan om dagis plats till hon,gisses tänk att man får göra det redan? våran tjej blir bara större & större,men om det blir som vi tänkt kommer hon börja om ca 8 månader :))
 
Nepp nu städning :)
 
 
Igår var vi & åt världens bästa våfflor hos svärmor,mums!
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela